CSMS IASI

Autor Subiect: Bosoi şi-a îndeplinit visul la CSMS Iaşi: "Abia aştept să debutez în prima ligă"  (Citit de 1278 ori)

Chhidori

 • Global Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Mesaje postate: 305
 • Alaturi de echipa!
  • Vezi Profilul
Fostul căpitan de echipă de la CF Brăila, Gabriel Bosoi şi-a văzut visul împlinit după transferul său la CSMS Iaşi, a promovat cu formaţia din Copou în Liga I.

În sezonul de primăvară, brăileanul a evoluat în 17 din cele 18 meciuri pe care CSMS Iaşi le-a disputat şi a înscris de cinci ori. Bosoi ar fi putut să le bifeze pe toate dacă nu ar fi fost menajat în partida de la Galaţi. Acum, fundaşul dreapta se pregăteşte pentru debutul în prima ligă.

Aflat într-o minivacanţă, Gabriel Bosoi a vorbit atât despre realizările sale din această primăvară, dar şi ce obiective şi-a propus pentru viitor. Brăileanul nu a evitat nici întrebările despre fosta sa echipă, CF Brăila.

- Visul a devenit realitate, ai promovat cu CSMS Iaşi în prima ligă, cum te simţi?
- Fericit. Mă bucur evident că am promovat, doar în Liga I te simţi cu adevărat fotbalist. Joci în nocturnă, cu tribunele pline, ce să spun, abia aştept să debutez în prima ligă. Poate cine ştie, viaţa îţi rezervă întotdeauna multe surprize, poate voi ajunge şi eu la o echipă de top. Este visul oricărui fotbalist. Dar, deocamdată am contract cu CSMS Iaşi pe trei ani, echipa din Copou mi-a oferit şansa de a ajunge în primul eşalon. Mă pregătesc pentru campionatul în care voi evolua. Am efectuat deja un cantonament, joi dimineaţă plecăm în Serbia pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire. Atmosfera este foarte bună, toţi suntem concentraţi, este perioada de acumulări fizice dar şi de omogenizare a unui nou unsprezece.

- Acomodarea cu atmosfera din Copou a fost dificilă?
- Nu, am fost foarte bine primit la Iaşi, este un colectiv unit. Eu am jucat în 17 meciuri din 18 câte au fost în această primăvară, pentru că la Galaţi am fost menajat şi am marcat de cinci ori. Am jucat mai mult mijlocaş, un post pe care mă simt de asemenea foarte bine. Această perioadă frumoasă a trecut, repet, urmează meciurile din prima ligă, pentru acestea mă pregătesc. Vreau să mă regăsesc printre titulari, iar primul meci oficial nu este departe. Pe 16 iulie CSMS Iaşi va juca în Cupa Ligii cu echipa din Tg. Mureş.

- Mai urmăreşti evoluţia fostei echipe?
- Desigur. Eu la CF Brăila am trăit momente frumoase, mai puţin atunci când m-am transferat de la Petrolul şi înainte de apleca. La Brăila a existat şi în această primăvară un grup unit, care a reuşit nu numai să se salveze de la retrogradare dar chiar să încheie campionatul pe primul loc în play out.

- Cu foştii colegi ai mai vorbit?
- De câte ori vin în Brăila merg la stadion sau ne întâlnim în oraş. Se pare însă că fotbalul la Brăila va intra într-un impas. Din câte am auzit, noii conducători vor să micşoreze salariile, undeva la nivelul Ligii a IV-a, sau ca să nu se spună că eu exagerez, la nivelul Ligii a III-a. Nu cred că jucătorii experimentaţi vor accepta noile condiţii salariale. Viaţa de sportiv este scurtă şi nu ştii niciodată când se încheie. De când a luat mâna domnul Bunea Stancu de pe echipă, lucrurile la clubul brăilean s-au înrăutăţit vizibil. Salvarea a venit de la domnul Cârligea, dar acesta singur nu cred că va putea să o ţină pe CF Brăila în Liga a II-a. Ar fi mare păcat ca Brăila să nu poată menţine echipa în cel de-al doilea eşalon fotbalistic.

- Revenind la actuala echipă ce îţi propui pe viitor?
- Să fiu titular în cât mai multe meciuri şi după cum mă cunosc pe mine prietenii, ei ştiu că numai de mine depinde acest lucru. Vreau să bifez cât mai multe prezenţe în Liga I şi să mă retrag din fotbal din primul eşalon fotbalistic.
~ They'll call me freedom, just like a wavin' flag ~

csmspoli

 • Full Member
 • ***
 • Mesaje postate: 146
  • Vezi Profilul
Imi pare bine ca reincepe activitatea pe acest forum. Salutam venirea pe forum a d-lui BlackJim!!!!!

black jim

 • Newbie
 • *
 • Mesaje postate: 3
  • Vezi Profilul
Va salut,d/le CSMSPOLI! Poate intr/o zi va redeveni un forum mult mai populat ca si astazi, poate suporterii isi vor indrepta privirea, parerile si impresiile despre favoriti aici. Aici poate fi casa noastra, unde sa ne spunem toate parerile si sa asteptam si raspunsuri de la conducere despre VIATA ECHIPEI! Te salut cu respect, voi reveni cu mai multe amanunte si cu noi subiecte si totodata astept sa raspunda si cei onorabili de pe ZDI.

csmspoli

 • Full Member
 • ***
 • Mesaje postate: 146
  • Vezi Profilul
Speram d-le B.J. dar vad ca nu iubeste lumea acest forum, de ce nu stiu... doar este forumul echipei noastre  ???   :'(

 

Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!