CSMS IASI

Autor Subiect: CSMS Iaşi nu mai pleacă în Olanda!  (Citit de 816 ori)

Chhidori

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 305
  • Alaturi de echipa!
    • Vezi Profilul
CSMS Iaşi nu mai pleacă în Olanda!
« : Iunie 21, 2012, 09:03:09 am »
În Copou se exersează bătutul pasului pe loc!!!

Anunţat ca rezolvat marţi la prânz, primul stagiu de pregătire al verii s-ar putea muta în Austria, unde este posibil să nu se mai plece sâmbătă, cum era prevăzut, ci la începutul săptămânii viitoare * deşi au trecut deja trei zile de la reluarea pregătirilor, nici măcar unuia dintre antrenori nu li s-a propus încă prelungirea contractelor care expiră pe 1 iulie

Deşi a trecut deja o jumătate din săptămâna dedicată clarificărilor legate de viitorul grupării nou-promovate în Liga I, mai nimic bun nu se întrezăreşte în Copou. Ceea ce era valabil ieri nu mai este de actualitate astăzi, cum este şi cazul primului stagiu de pregătire al verii, programat să se deruleze de sâmbătă până pe 6 iulie, în Olanda. Deşi nu au recunoscut-o oficial, unii dintre responsabilii formaţiei ieşene au lăsat clar să se înţeleagă faptul că echipa lui Ionuţ Popa nu va mai pleca la sfârşitul săptămânii în cantonamentul prevăzut în „ţara lalelelor”. „Nu se mai pleacă în Olanda, dar chiar nu ştiu de ce...”, ne-a spus foarte sec unul dintre oficialii CSMS, pentru care programul de pregătire de săptămâna viitoare încolo reprezentă ieri o serioasă enigmă.

În loc să încerce să găsească soluţii urgente problemelor existente la toate nivelurile grupării ieşene, preşedintele executiv Florin Prunea s-a arătat destul de nervos în relaţia de colaborare cu jurnaliştii, uitând că transparenţa trebuie să fie una dintre calităţile de bază ale unui conducător de club din Liga I. Îi înţelegem supărarea, mai ales că a „uitat” să demareze chiar şi rezolvarea altor aspecte care nu mai necesită deloc amânare la echipă, precum prelungirea angajamentelor componenţilor băncii tehnice, viitorul acestora în Copou fiind astfel serios pus sub semnul întrebării. Doi dintre antrenori ne-au confirmat că nu li s-a propus continuarea colaborării chiar şi în condiţiile în care mai au zece zile de contract cu Iaşul, neînţelegând mare lucru din strategia ce se preconizează a fi implementată pe prima scenă fotbalistică. „Sunt legat de CSMS doar până la sfârşitul lunii şi stau aici exact mai am contract cu clubul, pentru a-mi face datoria până la capăt. După aceea vom mai vedea...”, ne-a precizat antrenorul principal Ionuţ Popa, care realizează şi el starea totală de nesiguranţă care domneşte chiar şi după reluarea activităţii la gruparea din Copou. El a insistat ieri pe lângă preşedinte pentru achitarea restanţelor pe care echipa le are faţă de jucători în contul campionatului trecut, fotbaliştii având de încasat jumătate din primele de victorie, bonusul de obiectiv şi chiriile pe patru luni la apartamentele în care locuiesc aceştia. „Băieţii mi-au cerut să merg la conducere pentru a cere achitarea restanţelor, deşi ştiam că la început de sezon tot timpul sunt greu de rezolvat aceste probleme. Sper, însă, să fie bine...”, a completat destul de dezamăgit Popa, mulţumit măcar că ieri au semnat prelungirea înţelegerilor Ciucur şi Vladu.

Sursa : Evenimentul
~ They'll call me freedom, just like a wavin' flag ~

 

Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!