CSMS IASI

Autor Subiect: „Mergem să obţinem maxim din meciul de la Galaţi”  (Citit de 756 ori)

Chhidori

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 305
  • Alaturi de echipa!
    • Vezi Profilul
Aflat în faţa unui meci ce poate fi decisiv pentru promovare, antrenorul lui CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, spune că echipa sa va face tot posibilul pentru a obţine cele trei puncte în deplasarea de la Dunărea Galaţi. Tehnicianul spune că rezultatul va fi pe primul plan şi că nu îl interesează decât punctele.

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă la Galaţi, cu o echipă bună. Sper ca echipa să dea dovadă de pragmatism, vom încerca să obţinem maxim din acest meci. Vom urmări doar rezultatul, nu spectacolul", a declarat Ionuţ Popa.

Popa are numeroase probleme de lot înaintea partidei de la Galaţi. Vladu şi Milea, doi pioni importanţi din linia mediană, sunt suspendaţi, în timp ce Gado şi Marjanovic sunt accidentaţi, cei doi nereuşind să facă niciun antrenament în această săptămână. Incert şi el în urmă cu câteva zile, Camara s-a refăcut şi va putea juca împotriva Dunării.

Ieşenii au intrat joi în cantonament şi vor pleca spre Galaţi vineri dimineaţă, după antrenament.

Apel la suporteri

Ionuţ Popa a făcut apel la suporterii ieşeni să facă deplasarea într-un număr cât mai mare la Galaţi, pentru a susţine echipa. "Mi-aş dori ca numărul suporterilor ieşeni să fie cât mai mare la Galaţi, pentru a ne susţine într-un meci crucial pentru noi. În mod normal, ar trebui să vină 1.000-1.500 de suporteri la meci. Dacă iubesc echipa, ieşenii trebuie să vină la meci cu orice mijloace, şi pe jos dacă este nevoie. Nu contează dacă sunt puse autobuze de către conducerea clubului. Pot veni cu trenul, cu maşina, cu autobuzul", a spus Popa.

Întrebat cum comentează declinul fostului golgeter al Iaşiului în Liga I, Ionuţ Bâlbă, care a ajuns să joace în liga a patra, "Profesorul" a declarat că "Bâlbă plăteşte tribut faptului că a tratat superficial activitatea fotbalistică. Aceasta este fraza dulce care explică declinul său".
~ They'll call me freedom, just like a wavin' flag ~

 

Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!