CSMS IASI

Autor Subiect: Meciul amical dintre CSMS Iaşi şi FC Slovacko nu s-a mai jucat  (Citit de 742 ori)

csmspoli

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 146
    • Vezi Profilul
Bădic a suferit o intervenţie chirurgicală uşoară în Germania.
 
 
 
Aflat în cantonament în Slovenia, CSMS Iaşi trebuia să dispute aseară al doilea meci de verificare al verii, în compania formaţiei cehe FC Slovacko. Testul a fost anulat, din cauza unor probleme organizatorice. Conform oficialilor ieşeni, totul a pornit de la o neînţelegere legată de ora de start a partidei. Ieşenii au ajuns la teren pregătiţi să joace începând cu ora locală 18:00. Cehii, care au susţinut că ştiau că partida trebuia să înceapă la ora 17:00, erau însă gata de plecare cănd Iaşul şi-a făcut apariţia şi, în ciuda unor negocieri, au refuzat să mai joace. În aceste condiţii, CSMS încerca aseară, împreună cu organizatorii cantonamentului grupării din Copou, să găsească un partener pentru a disputa o întâlnire amicală şi în această seară, în afara celor programate joi, când, în loc de Lombard Papa, se va juca în compania Academiei Puskas, şi sâmbătă, cu Metalurg Rustavi.
Reamintim, în primul test al verii, disputat în Slovenia, formaţia pregătită de Marius Lăcătuş a cedat cu scorul de 1-2 (0-1) în faţa echipei sârbe Jagodina.
Anularea disputei cu Slovacko a făcut ca Lăcătuş să nu-l poată vedea la lucru pe un alt jucător nou sosit în cantonamentul din staţiunea Moravske Toplice, Damir Rovcanin. Acesta este un atacant sârb de 26 de ani care a evoluat până acum în Bosnia, la Zeljeznicar Sarajevo, Velez Mostar şi Rudar Pirjedor şi, de anul trecut, în Turcia, la KF Laci şi Edirnespor. Rovcanin este al treilea vârf care dă probe la CSMS în Slovenia, ceilalţi fiind portughezul Marquinho şi croatul Domagoj.
Altfel, conform oficialilor ieşeni, din punct de vedere medical lucrurile sunt în ordine. Astăzi este aşteptată şi reintegrarea lui Bădic în programul de antrenamente. După ce a înscris în meciul cu Jagodina, jucătorul de bandă stângă s-a deplasat în Germania, la clinica unde a fost operat în urmă cu doi ani, la menisc şi ligamente, pentru îndepărtarea unui “şurub” din genunchi, intervenţia decurgând fără probleme.

 

Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!