CSMS IASI

Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Chill

Pagini: [1]
1
Monden / Confed - Conferinte Educationale Gratuite
« : August 05, 2012, 08:57:37 pm »


5 Conferinte, 5 Domenii, Speakeri de renume, Acces Liber!

Prin acest eveniment se doreste lansarea unei alternative educationale de calitate, accesibila oricui, indiferent de profesia ocupata sau de situatia sociala. Urmarim promovarea educatiei non-formale prin intermediul speakerilor intr-un mod cat mai accesibil, fara taxe si fara conditii de participare. Pregatim pentru dumneavoastra o serie de programe interesante cu speech-uri, dezbateri, concursuri, etc. Credem cu tarie intr-un hei-rup din partea oricarei entitati ce poate participa la acest proiect: speakeri, institutii de invatamant, ONG-uri, sponsori, voluntari.

Website: You are not allowed to view links. Register or Login
Facebook: You are not allowed to view links. Register or Login
Twitter: You are not allowed to view links. Register or Login

2
"Nou-promovata CSMS Iaşi vînează în Giuleşti. După ce a ratat ”repatrierea” lui Daniel Pancu, care finalmente a ales să continue în Grant, clubul moldovean este tentată acum şi de portarul Rapidului, Dani Coman.

Jucătorul de 33 de ani a devenit principala ţintă a moldovenilor, aflaţi în căutarea unui goal-keeper cu experienţă. Salariul său mare face ca afacerea să aibă, totuşi, şanse reduse de realizare.

Dacă nu-l va putea lua pe Coman, CSMS are pregătită varianta de rezervă: Traian Marc (29 de ani), de la Braşov. Acesta a mai evoluat la Iaşi între 2005 şi 2010 şi este cotat la 125.000 de euro."

Sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Personal, prefer sa vina Pancu.

Pagini: [1]
Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!