CSMS IASI

Autor Subiect: Regulamentul acestui forum  (Citit de 1441 ori)

admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Mesaje postate: 121
    • Vezi Profilul
Regulamentul acestui forum
« : Septembrie 29, 2011, 12:49:40 pm »
1. Limba română se află la loc de cinste în acest forum. Este cu desăvîrşire interzisă terfelirea ei. Sancţiunile sînt la discreţia moderatorilor şi administratorilor.

2. Acest regulament nu înlocuieşte, modifică sau anulează în nici un fel alte legi şi regulamente aplicabile. Acestea vor avea prioritate întotdeauna. Deasupra tuturor se află regula bunului simţ. În situaţiile neacoperite sau neclare, decizia aparţine administratorilor/moderatorilor.

3. Înregistrarea unui cont în forum înseamnă că acest regulament a fost citit, înţeles şi va fi respectat (indiferent dacă aţi rupt cîteva minute ca să îl citiţi sau v-aţi dat acordul orbeşte). Dacă aveţi deja un cont în momentul apariţiei/modificării regulamentului, continuarea utilizării sale înseamnă, de asemenea, că regulamentul a fost citit, înţeles şi va fi respectat. Necunoaşterea regulamentului sau a reglementărilor superioare nu poate fi invocată ca scuză!

4. Nu dorim în nici un fel să facem poliţie în forum şi sperăm ca acest regulament formal să fie inutil, să primeze regula bunului simţ. Totuşi, dacă va fi nevoie, vom lua măsurile pe care le vom considera necesare. Acestea pot varia de la un simplu avertisment „verbal" pînă la restricţionarea accesului în forum. Decizia aparţine moderatorilor/administratorilor şi va fi explicată celor în cauză prin mesaje private.

5. Nu se acordă nici un premiu celor care scriu multe mesaje. Rangurile sînt simbolice şi nu au asociată nici un fel de facilitate suplimentară, toţi membrii fiind egali din acest punct de vedere.

6. Mesajele reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, nu ale echipei site-ului. Autorii respectivi poartă întreaga răspundere pentru ceea ce scriu. Nu putem garanta acurateţea, completitudinea sau utilitatea conţinutului mesajelor. Orice utilizator care are obiecţii fondate legate de conţinutul mesajelor, se poate adresa moderatorilor. Dacă este cazul să luăm măsuri, o vom face cît mai repede posibil.

7. Prin utilizarea forumului sînteţi de acord să nu publicaţi materiale despre care ştiţi că sînt false sau defăimătoare, incorecte, abuzive, vulgare, hărţuitoare, care incită la ură, obscene, cu orientare sexuală, ameninţătoare, care profanează, care invadează intimitatea persoanei sau care încalcă în orice fel vreo lege.

8. Sînteţi de acord să nu publicaţi materiale protejate de drepturi de autor asupra cărora nu deţineţi aceste drepturi.

9. Nu deschideţi mai multe topicuri cu acelaşi subiect. Dacă există un topic dedicat subiectului care vă interesează, spuneţi-vă părerea acolo.

10. Nu vă abateţi de la tematica secţiunilor forumului. Folosiţi titluri sugestive pentru topicuri. Puteţi completa titlurile cu descrieri mai detaliate.

11. Nu se acceptă subiectele de discuţie menite să provoace scandal. Toţi participanţii (nu numai iniţiatorul) se află în culpă. Cel mai sănătos este să le ignoraţi, dacă apar.

12. Nu se acceptă inundarea forumului prin repetarea aceluiaşi topic în mai multe secţiuni.

13. Nu se acceptă conturile-clonă şi - pentru a evita confuziile - nici folosirea de către doi membri a aceluiaşi avatar (primul înregistrat are prioritate în acest caz).

14. Încercările de ocolire a filtrelor de cuvinte constituie o abatere gravă întrucît implică premeditare.

15. Ştergerea, mutarea, alipirea topicurilor/mesajelor care contravin regulilor se face fără obligaţia de a da explicaţii autorilor mesajelor/topicurilor respective.
* Modificarea mesajelor de către moderatori / administratori se face numai în baza unei motivaţii prevăzute în acest regulament.

16. Încălcarea repetată, cu bună ştiinţă, a regulamentului constituie circumstanţă agravantă în luarea deciziilor.

17. Discuţiile politice sînt cu desăvîrşire interzise.

18. Dacă aveţi nelămuriri sau nemulţumiri de interes general folosiţi cu încredere secţiunea Suport a forumului. Dacă aveţi nelămuriri sau nemulţumiri de interes personal folosiţi sistemul mesajelor personale adresate administratorilor/moderatorilor.

19. Publicitatea/reclama de orice fel, ascunsă sau nu, intenţionată sau nu, este cu desăvîrşire interzisă.

20. Moderatorii sînt datori să vegheze la respectarea acestui regulament.

 

Fii alaturi de echipa! Arata ca esti fan... pe Facebook!